SOFT FINE INTERDENTALNE ČETKICE

s microRepair® česticama, za oralnu higijenu kod kuće, na poslu i putovanju

Izrađene su inovativnom tehnologijom SELF-CLEANING POLYMER i microRepair®, česticama od iste tvari kao i caklina, koje dopiru do najteže dostupnih mjesta do kojih četkice za zube ne mogu doći. 40 komada interdentalnih četkica za najuže prostore.

  • 40 komada interdentalnih četkica za najuže prostore
  • Gumene interdentalne četkice
  • Bez metalnih dijelova
  • Svjež okus mente
Kupite Online

INOVATIVNI BAKTERIOSTATSKI SELF-CLEANING POLIMER (S.C.P.)

Self Cleaning Polymer je poseban proces polimerizacije koji čini sve materijale u Biorepair liniji dodataka za oralnu higijenu bakteriostatskim. Ova inovativna tehnologija temelji se na prirodnim elementima u tragovima, ne sadrži biokisele tvari i pomaže u borbi protiv bakterija, a sve to pomaže da su Biorepair dodaci više higijenski i pružaju bolju zaštitu. Bakteriostatska zaštita ostaje dugotrajno učinkovita.

Po čemu se razlikuju Biorepair® Soft Fine interdentalne četkice od ostalih dodataka za oralnu higijenu?

Jedina gumena interdentalna četkica za zube s mikroRepair®, čestice izrađene od iste tvari kao i caklina, koje prodiru na najteže dostupna mjesta do kojih četkica za zube ne može doći, štiti od stvaranja zubnih naslaga koje uzrokuju šupljine i upaljene desni. Biorepair® interdentalne četkice ne sadrže metalne dijelove, nježne su prema desnima i caklini zahvaljujući gumenim nastavcima koji uklanjaju većinu tvrdokornih ostataka hrane i naslaga. Kombinirana upotreba Biorepair® pasti za zube i dodataka za oralnu higijenu jamči potpunu zaštitu zdravlja vaših zubi.

Što je microRepair®?

MicroRepair® su čestice izrađene od hidroksiapatita, tvari koja je po svom sastavu vrlo slična zubnoj caklini. Ova sličnost daje microRepair-u® biomimetičko svojstvo, čime se mikročestice integriraju sa zubnom caklinom i dentinom, čime se ravnomjerno i prirodno popravlja zubna caklina i dentin.


UPUTE ZA UPOTREBU:

Laganim pritiskanjem stavite gumeni držač Biorepair® interdentalne četkice u međuzubne prostore i polako ga pomičite naprijed-natrag, masirajući desni. Ponovite postupak na gornjim i donjim zubima. Vrškom interdentalne četkice pratite liniju desni. Bacite nakon upotrebe. U slučaju nepravilnog korištenja, desni se mogu oštetiti.

UVIJEK AKTIVNA ZAŠTITA:

Protiv bakterija koje uzrokuju nakupljanje plaka, kamenca, šupljina i upale desni, koje se probijaju u međuzubne prostore i stvaraju kiseli biofilm koji nagriza caklinu. Protiv bakterija koje uzrokuju nakupljanje plaka, kamenca, šupljina i upale desni, koje se probijaju u međuzubne prostore i stvaraju kiseli biofilm koji nagriza caklinu. Novi Biorepair® dodatak za oralnu higijenu s microRepair® česticama, napravljen bakteriostatskom SCP (Self-Cleaning Polymer) tehnologijom pomaže u zaštiti međuzubnog prostora do kojih vaša četkica ne može doći.

Ostali proizvodi za oralnu higijenu

FAST SENSITIVE REPAIR

Smanjuje osjetljivost dentina

SAZNAJ VIŠE

GLAVNI UZROCI EROZIJE ZUBI

Kemijska
erozija

Dijabetes

Mehanička
abrazija

Izbjeljivanje
zubi

Brušenje zubi

Dulji
život zuba

Rekfluks
želučane kiseline

BIOREPAIR® RJEŠENJE

 

Zuba caklina ima mikro oštećenja koja su nevidljiva golim okom, a  koja kompromitiraju zubno zdravlje.

MicroRepair® čestice prodiru u mikro-pukotine i popravljaju caklinu.

Biorepair® štiti od karijesa, plaka i nakupina kamenca.